ORCUS HILT

Prepustite radove profesionalcima

Orcus hilt d.o.o.

Opis tvrtke, opis djelatnostiTvrtka ORCUS HILT d.o.o. je specijalizirana tvrtka za izvođenje radova dijamantnom tehnikom bušenja i rezanja betona, kamena i ostalih građevinskih materijala, a s time i izvođenje specijalnih rušenja objekata ili njihovih dijelova, izrada otvora za vrata, prozore, ventilacije i slično vodenom tehnikom bez buke, prašine i vibracija. Isto tako radimo i sanacije i impregnacije betona, zidova, stupova i podova od kemijskih i mehaničkih utjecaja okoline (morska voda, sol, kiseline, lužine, temperature i ostalo.). Čelična ojačanja betonskih konstrukcija. Naknadno ubacivanje armaturnog željeza u izgrađene objekte i fiksiranje epoksidnim smolama viših mehaničkih i kemijskih otpornosti injektiranjem.

2013.g. tvrtka ORCUS HILT d.o.o. preuzima i objedinjuje djelatnosti  firme ORCUS d.o.o., U.O. HILT-mont te njegovog izdvojenog pogona Rent-a-hilti – najam alata, strojeva i opreme, ulaže u nabavu novog alata, nastavlja s radom i nadzorom kvalitete kroz prošireni asortiman najma i prodaje novog i rabljenog alata, strojeva i opreme ( za sav naš alat osiguravamo brzu isporuku, servis, dodatnu opremu, jamstvo od 6.mj. do 3 godine, mogućnost otkupa rabljenog alata, zamjena staro za novo ).

Tvrtka također nastavlja s obavljanjem djelatnosi servis alata i strojeva ( popravak, redovito održavanje, brza dijagnostika, testiranje u radu, garancija na ugrađene dijelove, dostava na gradilište ), isušivanje, grijanje i ovlaživanje prostora ( najam aparata i strojeva, usluga radova, prodaja aparata i strojeva ), izrada svjetlećih reklama, pojedinačnih slova, reklama na limu, zatamnjivanje stakala na vozilima i brodovima, izrada putokaza i raznih znakova prema potrebi kupca, obljepljivanje vozila, dizajn. Također se bavimo i proizvodnjom i prodajom dijamantnih alata, bravarski radovi, iskopi, rekonstrukcije i specijalna rušenja, hortikultura, izrada industrijskih podova (epoksidni i kvarc podovi), izrada, montaža i servis staza dizalica po sistemu GANTREX GmbH za što smo certificirani od strane Gantry Group jedini u RH te za iste radove montiranja željezničkih tračnica staza dizalice možemo izdati i garanciju,  a o kvaliteti naših usluga mogu potvrditi brojne reference.
Tvrtka ORCUS HILT d.o.o. također posjeduje licenciju za javni cestovni prijevoz ( odvoz građevinskog otpada, prijevoz materijala i ostalo).

Tvrtka je orijentirana na praćenje tehnologije i tehnike na svjetskom nivou u ovoj domeni, što nas čini konkurentnijima na tržištu, a osigurava nam visoku kvalitetu izvođenja radova.
Povećanjem i širenjem poslovanja, povećavamo i broj zaposlenih. 
Tvrtka ORCUS HILT  d.o.o. kao svoje bitne odrednice poslovne politike podrazumijeva stalno unapređivanje kvalitete proizvoda i usluga te razvoj i proširenje postojećih i novih programa poslovanja.
Konstantno ulaganje u znanje, opremu i tehnologiju, kao i usvajanje novih tehnologija i znanja, poštivanje rokova i želja naših kupaca, glavne su odrednice našeg uspjeha.

Primjenom i neprestanim poboljšanjem sustava upravljanja kvalitetom, postižemo zadovoljstvo naših kupaca, dobavljača, zaposlenika, a samim time i vlasnika.
Vrlo je bitno napomenuti da tvrtka Orcus d.o.o. posluje u skladu sa Zakonom o zaštiti na radu, a samim time su i svi djelatnici osposobljeni iz odgovarajućeg područja. 
Težimo biti najbolji u svojoj branši, stvarajući uzajamno povjerenje kako sa zaposlenicima, tako i s našim klijentima čime se gradi naš brend, poslovanje, uspjeh i ljudi.

Trenutno smo lideri u Republici Hrvatskoj za izvođenje navedenih radova.
Kvalitetom naših usluga i izvedenih radova prema klijentima, profilirali smo na tržištu, a jedan od pokazatelja je što smo prisutni i obavljamo radove na cijelom području Republike Hrvatske te smo kooperanti vedećih građevinskih kuća u Hrvatskoj (GP KRK d.d., STRABAG d.o.o., ALPINE Bau GmbH, G.P.P. MIKIĆ d.o.o., The Gantry Group (Gantrex), GIU GP KRK - VIADUKT- PRIMORJE,  Građa d.d., Tehnika d.d., , Montmontaža d.d., Policentro d.o.o., Pivato Rijeka d.o.o., , Konstruktor-inženjering d.d., MGK-pack d.d., Metal Opatija d.o.o., Goran graditeljstvo d.o.o. , S.D.M.S., HABAU d.o.o., , Team d.d. Čakovec, Lavčević-inženjering d.o.o., Kamgrad d.o.o., Pomgrad-inženjering d.o.o., P.S.C. PRIMORJE d.o.o., VIADUKT, d.d., ENERGO d.o.o. Rijeka,  HEP PROIZVODNJA d.o.o, RADNIK d.d. Križevci,  RIJEKA PROMET d. d., RIJEKA SPORT d.o.o., SERVING USLUGE d.o. o., TOPLANE d. o. o. ,  TOWER CENTER RIJEKA d.o.o., TRIO I d.o.o., Werkos d.o.o.,  ZANATOPREMA, zanatska zadruga, ZANATSERVIS, d. o. o.,
ZIDAR d.o.o., ...)

PLAN RAZVOJA

 Glavne poslovne aktivnosti:
  •       Investicije u specijalni alat
  •       Prema povećanju potražnje, povećanje zapošljavanja
  •       Poboljšanje obrade i komunikacije sa tržištem
  •       Konstantna doškolovanja i prekvalifikacije za obavljanje specijalnih radova u građevinarstvu (redovito)
  •       Proširenje djelatnosti na proizvodnju dijamantnih alata sa mogućnošću izvoza
  •       Osiguravanje preduvijeta i izlazak van granica Hrvatske
  •       Proširenje djelatnosti na tehnička ispitivanja statike izvedenih objekata – osiguravanje resursa za nove tehnologije – rengensko snimanje armature u betonskim konstrukcijama

EDUKACIJA 

Vodimo brigu o kompetentnosti zaposlenika permanentnim edukacijama i usavršavanjima, posebno po pitanju kompetentnosti za pojedine specijalne radove u građevini. Praksa je konstantno praćenje struke s naglaskom na razvoj novih tehnologija te potreba postojećih te potencijalnih klijenata. 
Stečeno znanje i iskustvo se internim edukacijama te timskim načinom rada prenosi na ostale zaposlenike.

POLITIKA FIRME 

Direktor tvrtke ORCUS HILT d.o.o. opredjeljuje se za sljedeću politiku kvalitete:

Tvrtka ORCUS HILT d.o.o. kao svoje bitne odrednice poslovne politike podrazumijeva stalno unapređivanje kvalitete proizvoda i usluga te razvoj i proširenje postojećih i novih programa poslovanja. Politika kvalitete naše tvrtke usmjerena je prema kupcu - investitoru i njegovom zadovoljstvu našim proizvodima i uslugom.
Kvalitetom naših proizvoda i uslugom želimo na  tržištu postići trajnu stabilnost i strateški rast poslovanja uvažavajući zadovoljstvo kupaca - investitora, uprave i zaposlenih.
Konstantno ulaganje u znanje, opremu i tehnologiju, kao i usvajanje novih tehnologija i znanja, poštivanje rokova i želja naših kupaca, glavne su odrednice našeg uspjeha.

S uvedenim Sustavom upravljanja kvalitetom usmjereni smo na procesni pristup upravljanja poslovanjem. Procese koje izvršavamo pratimo, te ih, na osnovu dobivenih informacija o ostvarenju željenih rezultata, unapređujemo. U skladu s navedenim, upoznajemo sve svoje zaposlenike s osnovama Sustava upravljanjem kvalitetom te ih usmjeravamo da u svojem radu primjenjuju odrednice istog, da posluju prema utvrđenim postupcima, te vode evidenciju o poslovanju.

Osiguravamo  razvoj svih potencijala zaposlenih putem unapređivanja znanja i vještina kako bi bili spremni na ispunjavanje svih zahtjeva posla. Svi problemi rješavaju  se u otvorenoj komunikaciji i promovira  se potpuni aktivan angažman svih zaposlenih. 

Temeljimo  naše odluke na analizi podataka prikupljenih iz točnih mjerenja procesa i karakteristika sustava te poduzimamo potrebne radnje na njihovom unapređenju. U cjelokupnom poslovanju tvrtke težimo ostvarivanju partnerskih odnosa sa svim interesnim stranama – kupcima-investitorima-dobavljačima- zaposlenicima jer upravo suradnja i međusobno razumijevanje dovode do uspjeha i zadovoljstva svih.
Težimo biti najbolji u svojoj branši, stvarajući uzajamno povjerenje kako sa zaposlenicima, tako i s našim klijentima čime se gradi naš brend, poslovanje, uspjeh i ljudi.

                                Direktor   
                                       Goran Linić

Disqus komentari

ORCUS HILT d.o.o.

ORCUS HILT d.o.o.
Orcus hilt, najam alata, dijamantno bušenje, rezanje, brušenje, servis alata, rušenje, građenje, zidanje, štemanje, najam alata, Bosch, Hiltice, najam bagera

Kontakt

Buzdohanj 127 b, 51219 Čavle
Otvori kartu
tel:
Računovodstvo:
051 506 776,
racunovodstvo@orcus.hr
fax:
+385 51 506 777
mob:
Servis, najam alata i strojeva:
091 4811 300,
najam@orcus.hr

Dijamantno
rezanje i bušenje:
091 4811 295,
info@orcus.hr
i marin@orcus.hr

mail:
info@orcus.hr, goran@orcus.hr
web:
http://orcushilt.com
Copyright 2019 ORCUS HILT d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Buzdohanj 127 b, 51219 Čavle
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu